asem
asem
SEMINAR ŞTIINŢIFIC

Academia de Studii Economice a Moldovei (ASEM) în parteneriat cu Institutul de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale (IDSI), organizează Seminarul Ştiinţific  - Ştiinţa Deschisă (eng. Open Science).

Această acţiune ştiinţifică îşi propune să popularizeze, în rândul cercetătorilor şi a persoanelor interesate, conceptul de Ştiinţă Deschisă (eng. Open Science).

INVITAT SPECIAL: Dr. IGOR COJOCARU, Directorul Institutului de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale

CE ESTE ŞTIINŢA DESCHISĂ?

„Ştiinţa Deschisă este o nouă abordare a modului în care se efectuează şi se organizează cercetarea ştiinţifică, bazată pe cooperare şi noi căi de difuzare a cunoştinţelor utilizând tehnologiile digitale şi instrumente noi de colaborare…” (sursa: https://idsi.md/stiinta-deschisa )

mai multe detalii le veţi afla la eveniment

Evenimentul se va desfășura la data de 26 aprilie 2018, cu începere de la ora 14:00 până la ora 16:30 (vezi PROGRAMUL Evenimentului), în incinta Academiei de Studii Economice a Moldovei (ASEM), Blocul F, sala 202.

Participarea la eveniment este gratuită şi este posibilă doar în baza înregistrării prealabile accesând link-ul  https://goo.gl/s8yfLa

Termen limită pentru înregistrare este data de 24 aprilie 2018, ora 16:30

Pentru orice precizări suplimentare, puteţi să ne contactaţi la tel. 022 402 872 sau la 069274228, sau să ne scrieţi la următoarea adresă Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Accesează PROGRAMUL EVENIMENTULUI