Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Deținătoarele bursei de merit Easy Credit 2018-2019, Cristina Tabuica de la Facultatea Finanțe și Alina Lavric, Facultatea Economie Generală și Drept, ASEM, au primit diplome din partea Întreprinderii cu Capital Străin de Microfinanțare „EASY CREDIT”.

Festivitatea de înmânare a diplomelor a avut loc, pe 31octombrie, în cadrul Ședinței Senatului ASEM.

Amintim că , întreprinderea cu Capital Străin de Microfinanțare „EASY CREDIT”, în parteneriat cu Academia de Studii Economice a Moldovei (Facultatea Economie Generală și Drept și Facultatea Finanțe) și USM  a acordat pentru anul academic 2018-2019, a câte 2 burse de merit anuale, în mărime de 200 euro lunar, pentru câștigătorii de la ambele instituții.

Concursul, pentru studenți, face parte din proiectele demarate de către Organizația de Microfinanțare „Easy Credit” S.R.L. Acesta are scopul de a susține tinerii absolvenți care dau dovadă de sîrguință, se implică activ în activități de voluntariat și dau dovadă de activism civic. Bursele de Merit sunt în exclusivitate finanțate de către ÎCSM Easy Credit SRL.

Compania anunță că și pentru anul academic 2019-2020, la fel, în parteneriat cu Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Drept și Academia de Studii Economice a Moldovei, Facultatea Economie Generală și Drept și Facultatea Finanțe, vor fi acordate cîte două burse de merit anuale, în mărime de 200 de euro lunar, pentru fiecare instituție de învățămînt. Studenții interesați să participe la concurs pot lua cunoștință cu prevederile Regulamentului privind selectarea beneficiarilor, pe adresa www.ecredit.md.