Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Pliculețe de ceai, lingurițe din plastic, lemn, conuri sau paste făinoase, sunt doar câteva din elementele folosite de studenții de la facultatea de Business și Administrarea Afacerilor în confecționarea a 27 de brăduți.

Cât de creativi pot fi studenții  ASEM? Tinerii au dat dovadă de multă ingeniozitate, astfel, expoziția de brăduți are un scop nobil. Banii adunați din vânzarea brăduților hand-made vor fi donați unei case de copii, în ajunul sărbătorilor de iarnă.

Astăzi și mâine, 14 decembrie, de la 12:00 până la 14:00, în holul blocului A, fiecare doritor va avea posibilitatea să procure un brăduț pe plac, fie pentru sine, fie cadou de sărbători pentru cei dragi. Prețurile variază de la 50 până la 400 de lei.

Studenții au demonstrat că ASEM-iștii sunt buni nu doar la învățat și câștigat burse, dar și la meșteșugărit. Aceștea sunt: Doina Găină, Raisa Rusu, Nelli Culeva, Anastasia Curoș, Artur Sîngureanu, Filippa Garbuzova, Mihaela Botnari, Mariana Miron, Ion Danilov, Cătălina Belibou, Nadea Vieru, Olesea Șaitan, Ana lungu, Livia Graur, Anastasia Draguțan, Departamentul MG, Cristina Oprea, Mirela Gureu, Valerii Isacenco, Olga Romanovici, Cătălina Bîzdîga, Tudor Mihailov, Viorica Margină, Luminița Robu, Ecaterina Brad, Mihaela Baran, Cristina Cotruța, Valentina Gaidarji, Cătălina Sanduța.