Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Pentru activitate rodnică în domeniul educațional și cu prilejul Zilei Profesionale a Lucrătorilor din Învățământ au fost premiați cei mai buni, din toți buni, profesori de la ASEM și CNC.

Tradițional, rectorul ASEM, academicianul Grigore Belostecinic a felicitat toți profesorii Academiei cu ocazia  zilei profesionale, urându-le sănătate, bunăstare, succese și inspirație în activitatea de zi cu zi.

De premii s-au bucurat: lect. univ., Ala Mămăligă; dr., conf univ., Angela Belobrov; lect. univ., Olga Tabunșcic; dr., conf. univ., Angela Boguș; dr., conf. univ., Rodica Cușmăunsă; dr., prof. univ., Ion Pârțache și profesorul de fizică de la CNC, Stanislav Munteanu.

Totodată, pentru abnegație și profesionalism în activitatea educațională, participare activă în procesul de inovare a învățământului și performanțe în realizarea managementului de calitate, precum și cu prilejul Zilei profesionale a Lucrătorilor din Învățământ, din partea Guvernului, dr., conf. univ., Igor Melnic a primit Diploma Guvernului Republicii Moldova.

De asemenea, în semn de recunoștință pentru dedicație, profesionalism și perseverență în educarea tinerii generații și cu prilejul Zilei profesionale a Lucrătorilor din Învățământ, din partea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova  au fost înmânate diplome, pentru: dr., conf. univ., Angela Solcan; dr., conf. univ., Lilia Grigoroi; dr. hab., prof. univ., Boris Chistruga și dr., conf. univ., Corneliu Guțu.