Academia de Studii Economice a Moldovei
Universitate angajată în VIITOR

ORGANIZATORI
logo ase

valahia
UNIVERSITATEA VALAHIA DIN TÂRGOVIȘTE

Institutul de Cercetări Economice şi Studii Europene (ICESE) al ASEM, în parteneriat cu Universitatea Valahia din Târgovişte (UVT), România, Vă invită pe data de 6 iunie 2018, de la ora 9:00  până la 16:30, în sala 104, blocul B, ASEM (adresa: str. Bănulescu Bodoni 59, Chişinău), la Seminarul Ştiinţific  - Managementul proiectelor de la A la Z (vezi programul).

Acest eveniment are obiectivul de a familiariza grupul ţintă (tinerii cercetători cu şi fără experienţă, doctoranzi, masteranzi cât și alte persoane interesat) cu practica elaborării proiectelor.

Utilizarea instrumentelor structurale disponibile pentru finanţarea proiectelor, necesită formarea unor specialişti cu competenţe antreprenoriale, capabili să-şi asume riscul iniţierii şi implementării unui proiect.

Seminarul va fi ţinut de domnul Mircea Constantin DUICĂ, Doctor, conferenţiar universitar, Universitatea Valahia din Târgovişte, România. Autor şi coautor a mai multor publicaţii, broşuri, studii şi articole ştiinţifice şi practice.

Participarea la eveniment este gratuită şi este posibilă doar în baza înregistrării prealabile accesând link-ul  https://docs.google.com/forms/d/199_HaC2reMOJr5iYujWYYbWjK712cJUJMBVLZR8QHOc/edit#responses

Termen limită pentru înregistrare este data de 5 iunie 2018, ora 12:00.

Pentru orice precizări suplimentare, puteţi să ne contactaţi la tel. 022 402 872 sau la 069274228, sau să ne scrieţi la următoarea adresă Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.