Academia de Studii Economice a Moldovei
Departamentul "Contabilitate, audit și analiză economică"

brasoveanu1

Prin prezenta scrisoare ne adresăm oamenilor de bună credință care cred în miracole, ne adresăm celor care au mers mereu înainte în pofida greutăților şi celor care vor să întindă o mână de ajutor aproapelui său.

O grea încercare a venit în familia Adrianei Brașoveanu în vârstă de 46 de ani și mamă a doi copii (cel mic avînd doar 11 ani), care a fost diagnosticată recent cu cancer de colon, în stadiu avansat. Adriana a suferit o intervenție chirurgicală şi în prezent urmează cursurile de chimioterapie.

În lupta sa pentru viață, Adriana Brașoveanu are nevoie de susținerea tuturor oamenilor cu inimă mare și credință în bunul Dumnezeu! Resursele şi posibilitățile financiare ale familiei sunt limitate, raportate la costurile foarte înalte de tratament, care este absolut vital pentru Adriana.

Toți cei care o cunosc știu că este o persoană deosebită, care mereu s-a gândit mai întâi la cei din jurul său şi în ultimul rând la sine. Studenții Academiei de Studii Economice din Moldova o cunosc în calitate de o profesoară excepțională, mereu binevoitoare cu o corectitudine şi ținută morală deosebită. Adriana Brașoveanu activează la Academia de Studii Economice din Moldova începând cu anul 1998, iar din anul 2004 în calitate de cadru didactic. În prezent Adriana își desfășoară activitatea în cadrul catedrei ,,Contabilitate şi Analiza Economică”, ASEM.  Profesoara Adriana Brașoveanu este specializată în predarea unui spectru larg de discipline: Analiza situaţiilor financiare, Analiza gestionară, Analiza activității economice pentru studenții facultăților ,,Contabilitate”, ,,Finanțe” şi ,,Business şi Administrarea Afacerii”.

Colegii de serviciu o cunosc pe Adriana Brașoveanu în calitate de un profesionist desăvârșit, sârguincioasă, responsabilă şi extrem de muncitoare în toate sarcinile asumate.

Familia Adrianei o știe drept cea mai iubitoare soție, cea mai grijulie mamă, drept cea mai gingașă fiică şi soră.

Adriana Brașoveanu este persoana care mereu a fost alături de cei ce sau aflat în dificultate, astăzi rugămintea noastră enormă de a contribui financiar în limita posibilităților fiecărui dintre DVS. se îndreaptă către toți! Doar împreună putem să ajutăm această  Excepțională persoană, să depăşească momentele deosibit de grele prin care trece.

Vă mulțumim anticipat, fiecărui în parte pentru orice tip de contribuție financiară!

Rechizitele bancare la care puteți efectua transferul bancar sunt:

Beneficiar: Braşoveanu Adriana
CODUL IBAN: MD85VI000225900000272584
CODUL FISCAL: 0972905481465
Prestatorul beneficiar  B.C. „VICTORIABANK” S.A. , Fil.3 Chişinău
Destinația plății: Sponsorizare (ajutor material), transferat la card

De asemenea DVS. puteți contacta personal
soțul Petru Zlatin, la numărul de mobil 079467685 sau
catedra „Contabilitate şi Analiză Economică” la numărul 022-402-760.