"Youth Entrepreneurship in a Modern…

Publicat: 25-11-2017 | Vizualizari:1

 

Asociația Națională a Tinerilor Manageri (ANTiM) în colaborare cu Youth Generation cu susținerea financiara a EACEA în cadrul programului Erasmus + al Uniunii Europene, PNUD şi Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării, a organizat, în perioada 21-22 noiembrie, Forumul International "Youth Entrepreneurship in a Modern Society".

În cadrul Forumului a avut loc și lansarea Școlii ASEM de Formare Continuă, director Aurelia Braguța. Pe parcursul a două zile, organizatorii...

Detalii ...

Colegiul Europei a prezentat oferta acad…

Publicat: 25-11-2017 | Vizualizari:8

În cadrul prezentării, studenții au avut posibilitatea să afle mai multe despre studiile, condițiile de admitere, bursele oferite studenților din RM, informații despre cele două campusuri din Belgia și Polonia.

Bursa oferită de Colegiul Europei acoperă cheltuielile de studii, cazare, masă și costurile de călătorie.

https://www.coleurope.eu/

...

Detalii ...

Top 10 cei mai buni studenți ai ASEM - 2…

Publicat: 17-11-2017 | Vizualizari:943

Comisia de concurs a evaluat  dosarele înaintate la cea de-a  XV-a ediție a concursului ”Cel mai bun student al ASEM - 2017” și a anunțat rezultatele.

Astfel, pe locul III s-au clasat:

  • Valeria RACU (an. III., Licență, Finanțe)
  • Stanislav IAROVOI (an. III, Licență, Finanțe)
  • Sabina MISTREAN (an. III, Licență, Business și Administrarea Afacerilor)
  • Cătălina BARAC (an. II, Licen...

    Detalii ...

Prin prezenta Vă informăm că sunt disponibile locuri pentru desfășurarea stagiilor de documentare la Academia de Studii Economice din București, România pentru semestrul II al anului academic 2017-2018.

În vederea demarării procedurilor de obținere a burselor din partea Ministerului Educației Naționale a României, Serviciul Relații Externe Vă roagă să vă exprimați interesul prin prezentarea unei cereri, în formă liberă, în care să fie indicată următoarea informație: numele, prenumele, postul, catedra, luna solicitată și angajamentul de respectare a următoarelor cerințe:

  • nu ați mai participat la astfel de stagii la ASE București în ultimii 3 ani;
  • sunteți dispuși să participați la acest stagiu pe întreaga perioadă de o lună;
  • nu veți modifica luna participării din moment ce aceasta a fost acceptată.

Vă rugăm cererile să fie semnate de șefii de catedră și depuse personal până la data de 10 noiembrie 2017, ora 16,00 la Serviciul relații externe, Bl. B, bir. 604.

Cererile depuse după termenul stabilit nu vor fi examinate.

Pentru detalii și informații suplementare, nu ezitați să ne contactați telefonic la num. 022 402 743 sau prin email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..