Riga Graduate School, în colaborare cu Ministerul leton al Afacerilor Externe și alți parteneri, oferă un program avansat care vizează funcționarii publici din țările Politicii Europene de Vecinătate (PEV), Asia Centrală, și Balcanii de Vest, care va fi deschis, de asemenea, pentru reprezentanți ai societății civile și mediului academic.

Obiectivul programului este de a oferi formare, în ceea ce privește relațiile dintre, pe de o parte a comunității internaționale și a Uniunii Europene, iar pe de altă parte, țările Politicii Europene de Vecinătate, Asia Centrală și Balcanii de Vest. Este, de asemenea intenția de a oferi un transfer de cunoștințe care se bazează pe experiența Letoniei și a altor donatori în relațiile lor internaționale.

Țările eligibile sunt Albania, Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Georgia, Kazahstan, Kosovo, Kîrgîzstan, Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Republica Moldova, Muntenegru, Serbia, Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraina și Uzbekistan.

Cererile trebuie depuse on-line, iar termenul limită pentru depunerea este 25 ianuarie 2016.

Dosarul trebuie să conțină:
  • scrisoare de motivare
  • descrierea funcției de la locul de muncă prezent
  • Curriculum vitae, care ar trebui să includă cel puțin 2-3 ani de experiență profesională
  • Copii ale diplomelor universitare
  • Scrisoare de recomandare, de preferință de la actualul angajator
  • Confirmarea capacității de a studia în limba engleză

Mai multe detalii găsiți pe http://www.rgsl.edu.lv/en/study-at-rgsl/advanced-programme/overview/
sau la Serviciul Relații Externe, ASEM, tel.  0 22 402 743; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.