Informaţie pentru potenţialii studenţi-doctoranzi ai Şcolii doctorale ASEM
şi Școlii Doctorale în Drept, Ştiinţe Politice şi Administrative

ASEM, ca instituţie organizatoare de studii superioare de doctorat, ciclul III, anunţă demararea procesului de înaintare a propunerilor de proiecte de cercetare (teme de doctorat) pentru repartizarea granturilor doctorale de la bugetul de stat pentru anul 2016-2017.

Grantul doctoral este suma de bani acordată drept finanţare nerambursabilă din bugetul de stat, pe un termen de 3-4 ani, pentru urmarea studiilor superioare de doctorat şi susţinerea tezei de doctorat. În cadrul competiţiei naţionale de proiecte de cercetare, vor primi finanţare propunerile care vor aborda cele mai stringente probleme ale dezvoltării la nivel micro-, macro- şi mondoeconomic şi în domeniul dreptului, ştiinţelor politice şi administrative.

Persoanele interesate şi eligibile în urmarea studiilor doctorale se pot adresa potenţialilor conducători de doctorat în mod direct sau prin intermediul Şcolii doctorale ASEM şi Școlii Doctorale în Drept, Ştiinţe Politice şi Administrative.

Administraţia Şcolii doctorale ASEM:
Date de contact: 022-402-778, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
022-402-992, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Administraţia Școlii Doctorale în Drept, Ştiinţe Politice şi Administrative:
Date de contact: 022-402-881, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
022-402-881, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.