Stimate doamne, stimati domni,

Oficiul National Erasmus+ (NEO) in Moldova va invita Miercuri, 26 octombrie 2016, incepand cu ora 12.00, la “Information Day Erasmus+” – sesiunea de informare cu privire la lansarea Apelului de propuneri pentru Proiecte 2017. Evenimentul este dedicat institutiilor de invatamant superior din Republica Moldova, interesate de oportunitatile oferite de Programul Uniunii Europene pentru Educatie, Formare, Tineret si Sport 2014-2020.

La eveniment vor participa reprezentanti ai Agentiei Executive pentru Educatie, Audiovizual si Cultura (EACEA, Bruxelles), ai Delegatiei Uniunii Europene la Chisinau, ai Ministerului Educatiei al Republicii Moldova, dar si ai universităţilor din Moldova, care vor prezenta propria experienta.

Reprezentanții universitatilor din Moldova vor avea posibilitatea sa afle despre tipurile de proiecte Erasmus+ de care pot beneficia instituțiile: Acțiunea cheie 1 – Mobilitate de Credite, Acțiunea cheie 2 – Consolidarea Capacităților în învățământul superior (foste proiecte Tempus) si Actiunea specifica Jean Monnet.

Seminarul informativ va avea loc la Academia de Studii Economice din Moldova, Aula Bloc A (et. 1).

Persoanele interesate sa participe la “Information Day Erasmus+” sunt rugate sa se înregistreze pina pe 21 Octombrie 2016, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., indicand numele, prenumele, institutia pe care o reprezinta, functia si o adresa de email la care pot fi contactate.

Seminare de informare vor fi organizate si la Universitatea de Stat “Alecu Russo” din Balti in data de 27 Octombrie, la Universitatea de Stat din Comrat si Universitatea de Stat “B.P. Hasdeu” in luna Noiembrie 2016.

Atasat gasiti agenda evenimentului pentru 26 octombrie. De asemenea, urmăriţi site-ul www.erasmusplus.md  pentru mai multe detalii.