"Youth Entrepreneurship in a Modern…

Publicat: 25-11-2017 | Vizualizari:1

 

Asociația Națională a Tinerilor Manageri (ANTiM) în colaborare cu Youth Generation cu susținerea financiara a EACEA în cadrul programului Erasmus + al Uniunii Europene, PNUD şi Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării, a organizat, în perioada 21-22 noiembrie, Forumul International "Youth Entrepreneurship in a Modern Society".

În cadrul Forumului a avut loc și lansarea Școlii ASEM de Formare Continuă, director Aurelia Braguța. Pe parcursul a două zile, organizatorii...

Detalii ...

Colegiul Europei a prezentat oferta acad…

Publicat: 25-11-2017 | Vizualizari:8

În cadrul prezentării, studenții au avut posibilitatea să afle mai multe despre studiile, condițiile de admitere, bursele oferite studenților din RM, informații despre cele două campusuri din Belgia și Polonia.

Bursa oferită de Colegiul Europei acoperă cheltuielile de studii, cazare, masă și costurile de călătorie.

https://www.coleurope.eu/

...

Detalii ...

Top 10 cei mai buni studenți ai ASEM - 2…

Publicat: 17-11-2017 | Vizualizari:943

Comisia de concurs a evaluat  dosarele înaintate la cea de-a  XV-a ediție a concursului ”Cel mai bun student al ASEM - 2017” și a anunțat rezultatele.

Astfel, pe locul III s-au clasat:

 • Valeria RACU (an. III., Licență, Finanțe)
 • Stanislav IAROVOI (an. III, Licență, Finanțe)
 • Sabina MISTREAN (an. III, Licență, Business și Administrarea Afacerilor)
 • Cătălina BARAC (an. II, Licen...

  Detalii ...

Compania Moore Stephens KSC și Academia de Studii Economice din Moldova investesc activ în educarea și pregătirea profesională a tinerilor, viitori specialiști din Moldova, drept urmare în octombrie 2016 se dă startul Concursului Bursa Moore Stephens.

Concursul se va desfășura semestrial și prevede 5 burse pentru studenții anilor II și III (inclusiv IV dacă se aplică) cu frecvența la zi, care studiază la facultățile Contabilitate, Finante și Bănci și Facultatea Cibernetică, Statistică și Informatică Economică a Academiei de Studii din Moldova (ASEM).

Studenții eligibili sunt invitați să aplice, iar dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele:
 1. Eseu/cercetare cu tematica specifică domeniului de studii (audit, contabilitate, securitate informațională, tehnologii informaționale, bănci, finanțe etc.);
 2. Copia carnetului de note sau document confirmativ, obținut de la facultate, privind reușita la sesiunea precedentă;
 3. Curriculum Vitae;
 4. Numele și datele de contact ale unei persoane de referință, care poate recomanda participantul (coleg, profesor etc.);
 5. Informație despre participarea activă în cadrul olimpiadelor și conferințelor universitare și stiințifice.

Toate materialele vor fi transmise la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Termenul-limită de înscriere în concurs este 7 noiembrie 2016, iar rezultatele vor fi anunțate până la data de 17 noiembrie 2016.

Moore Stephens KSC este o firmă independentă, membră a rețelei Moore Stephens International, unul dintre liderii globali în furnizarea serviciilor de contabilitate, audit și consultanță în afaceri care își desfășoară activitatea în cadrul birourilor de la Chișinău, oferind consultanță specializată, la cel mai înalt nivel.