Stimaţi studenți și cadre didactice,

Colegiul Europei vă invită pe 07 noiembrie 2016 (luni), la ora 1245, la o prezentare amplă a ofertei academice disponibilă tinerilor din Republica Moldova, direct din partea reprezentanților și absolvenţilor săi.

În cadrul acestei prezentări, veți avea posibilitatea să aflați mai multe despre Colegiul Europei referitor la programele de studii disponibile, condițiile de admitere, bursele oferite pentru studenţii din Republica Moldova, specificul procesului de instruire în cele 2 campusuri situate atât în Belgia (Bruges), cît și Polonia (Natolin), etc.

De ce să vii la prezentare?

În fiecare an, Comisia Europeană oferă un număr considerabil de burse complete de studii postuniversitare (în mărime de aproximativ 24 mii Euro) pentru absolvenţii din Republica Moldova ! Bursa acoperă cheltuieli academice, cazarea, masa și costurile de călătorie.

Vă aşteptăm cu drag în sala 203, bloc F.!

Colegiul Europei este o universitate privată, inaugurat în 1949 la Bruges (Belgia) şi în 1992 – la Natolin (Varşovia, Polonia) şi este considerată cea mai veche şi mai prestigioasă instituţie pentru studii postuniversitare din UE menită să pregătească studenţi masteranzi pentru serviciul public antrenat în realizarea proceselor de integrare şi studii europene.