"Youth Entrepreneurship in a Modern…

Publicat: 25-11-2017 | Vizualizari:1

 

Asociația Națională a Tinerilor Manageri (ANTiM) în colaborare cu Youth Generation cu susținerea financiara a EACEA în cadrul programului Erasmus + al Uniunii Europene, PNUD şi Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării, a organizat, în perioada 21-22 noiembrie, Forumul International "Youth Entrepreneurship in a Modern Society".

În cadrul Forumului a avut loc și lansarea Școlii ASEM de Formare Continuă, director Aurelia Braguța. Pe parcursul a două zile, organizatorii...

Detalii ...

Colegiul Europei a prezentat oferta acad…

Publicat: 25-11-2017 | Vizualizari:8

În cadrul prezentării, studenții au avut posibilitatea să afle mai multe despre studiile, condițiile de admitere, bursele oferite studenților din RM, informații despre cele două campusuri din Belgia și Polonia.

Bursa oferită de Colegiul Europei acoperă cheltuielile de studii, cazare, masă și costurile de călătorie.

https://www.coleurope.eu/

...

Detalii ...

Top 10 cei mai buni studenți ai ASEM - 2…

Publicat: 17-11-2017 | Vizualizari:943

Comisia de concurs a evaluat  dosarele înaintate la cea de-a  XV-a ediție a concursului ”Cel mai bun student al ASEM - 2017” și a anunțat rezultatele.

Astfel, pe locul III s-au clasat:

  • Valeria RACU (an. III., Licență, Finanțe)
  • Stanislav IAROVOI (an. III, Licență, Finanțe)
  • Sabina MISTREAN (an. III, Licență, Business și Administrarea Afacerilor)
  • Cătălina BARAC (an. II, Licen...

    Detalii ...

La 4 mai 2017, Curtea Constitutuțională (CCM) a găzduit un grup de studenți din anul I ai Facultății Economie Generală și Drept a Academiei de Studii Economice a Moldovei, care au valorificat oportunitatea de a afla mai multe despre activitatea CCM.

La deschiderea evenimentului, grupul de studenți a fost salutat de către Președintele CCM, Alexandru Tănase. Astfel, în prima parte a evenimentului, viitorii juriști au fost informați despre hotărârile de referință ale CCM și impactul pentru generații pe care îl produc acestea.

O incursiune în evoluția jurisdicției constituționale, organizarea și activitatea CCM a fost efectuată de către judecătorul CCM, Veaceslav Zaporojan, care a oferit și răspunsuri la întrebările din audiență privind jurisprudența CCM. De asemenea, studenții au aflat mai multe despre atribuțiile CCM. În continuare, fostul judecător al Curții Constituționale a Lituaniei și actualul expert al proiectului UE ”Suport pentru Curtea Constituțională a Republicii Moldova,” Toma Birmontiene, a efectuat o trecere în revistă a aspectelor care țin de dimensiunea europeană a activității CCM.

Evenimentul a avut loc cu sprijinul proiectului UE ”Suport pentru Curtea Constituțională a Republicii Moldova.”

Pentru mai multe detalii a se vedea: http://constcourt.md/libview.php?l=ro&idc=7&id=1005&t=/Media/Noutati/Viitorii-juriti-au-facut-cunotinta-cu-activitatea-CCM#sthash.Q6Sh5ZK3.dpuf

const2
const3