Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Studenții ce provin din familii social-vulnerabile pot obține burse anuale în valoare de 10 mii de lei.

Dosarele de participare la concurs vor fi prezentate până la 28 octombrie 2019.

În cadrul programului „Burse pentru viitorul tău” vor fi acordate 30 de burse în valoare de 10 mii de lei fiecare. Banii vor putea fi utilizați pentru acoperirea cheltuielilor de studii, cum ar fi achitarea taxei de studii sau a taxei de cazare, procurarea hranei și a rechizitelor.

De burse vor putea beneficia studenții înmatriculați la studii cu frecvență la zi, în anul I, ciclul licență, care au rezultate academice bune și participă în activități academice, extracurriculare și de voluntariat. De asemenea, vor fi eligibili tinerii ce provin din familii cu venituri modeste, din familii incomplete sau cu trei și mai mulți copii, tinerii orfani sau rămași fără îngrijirea părinților și tinerii cu dizabilități.

Beneficiarii vor putea candida pentru reînnoirea burselor, pentru următorul an de studiu, în cazul în care au absolvit cu succes anul precedent de studii, demonstrând performanțe academice și implicare în activități extracurriculare.

Dosarele de participare pentru concurs se vor depune personal sau pot fi transmise prin poştă ordinară (prin scrisoare recomandată „Poșta Moldovei”) la adresa:

Centrul de Informaţii Universitare, str. A. Puşkin 16, mun. Chişinău, MD 2012;
Contacte recepție: (022) 221167, (022) 221172, 068220072, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Coordonator de proiect – Olga Rusu, tel: 068220076, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Programul „Burse pentru viitorul tău” a fost lansat de Centrul de Informații Universitare și este organizat cu suportul financiar integral al unei bănci comerciale din țara noastră, fiind susținut de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Pentru detalii: https://www.eac.md/ro/scholarships/other/bvt/index.html