Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Participă și câștigă bani de buzunar în cadrul experimentului economic organizat de Expert-Grup în parteneriat cu laboratorul de economie experimentală din Montpellier! Înregistrează-te acum! Va fi distractiv!

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” în parteneriat cu Academia de Studii Economice a Moldovei și laboratorul de economie experimentală din Montpellier invită tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani să participe la un experiment economic. Acesta va fi avea loc pe durata a șase sesiuni, în perioada 23 - 24 septembrie, în intervalele orare 900 - 1100, 1200 - 1400 și 1500 - 1700, la Academia de Studii Economice a Moldovei, în sala Multimedia a blocului B.

Experimentul presupune luarea de decizii în cadrul unui joc economic pe calculator cu posibilitatea de a câștiga în medie 200 de lei în funcție de rezultatele individuale în cadrul experimentului. Banii câștigați vor fi rambursați cash, imediat după finalizarea sesiunii.

Doritorii interesați să participe sunt invitați să se înregistreze la una dintre sesiuni, pe platforma disponibilă pe site-ul www.expert-grup.org, termenul limită pentru înregistrare este 10 septembrie 2019, ora 16:00.

Pentru mai multe detalii, dar și pentru înregistrare, ne puteți contacta la numărul de telefon 022 929 994 și adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoană de contact Natalia Chitii. Menționăm că doritorii vor putea participa doar la o singură sesiune dintre cele 6 care vor fi organizate.

*Participarea în cadrul experimentului nu necesită competențe speciale. Persoanele care vor veni din afara oraşului Chişinău vor primi rambursarea cheltuielilor de transport în baza biletului de călătorie.