Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Cedacri International în parteneriat cu ASEM organizează cursuri de studierea limbii italiene. Participanții la cursuri vor începe să comunice chiar de la primele ore cu ajutorul profesorilor calificați și ulterior vor continua până când vor stăpâni vorbirea fluentă, citirea și scrierea cursivă.

Cursurile vor avea loc în fiecare zi de Luni, Marți, Miecuri și Joi la ora 14:30. Toți doritorii sunt așteptați pe data de 10 Februarie 2020 pentru a face cunoștință și a stabili orarul pentru fiecare nivel de cunoaștere.

Locația: ASEM, bloc F, oficiul 504.

Cedacri International – o importantă verigă a Grupului Cedacri Italia, cu sediul în capitala Republicii Moldova, fondată în anul 2008. Este o companie ce oferă servicii Software şi Business Process Outsourcing, destinate sistemului bancar.

Compania mamă Cedacri mai bine de treizeci de ani este lider în Italia în domeniul outsourcing-ului informatic pentru sectorul bancar şi financiar. Avînd la dispoziţie peste 1300 de angajaţi, Grupul Cedacri numără mai mult de 150 de clienţi, dintre care 70 sunt instituţii bancare italiene în full outsourcing, cu un total de peste 2700 ghişee bancare gestionate şi 31,5 milioane de tranzacţii zilnice, cu un centru de calcul care este situat printre primele locuri în Italia.

Date de contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; +373 (22) 402 834.