Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Cedacri International în parteneriat cu ASEM ne-am propus să oferim studenților posibilitatea de a învăța limba italiană în cadrul programului de licență.

Pentru a vă înscrie este necesar să alegeți Limba Italiană ca obiect de studiu opțional.

Pe durata unui an de studiu vei beneficia de 120 de ore unde vei învăța să comunici în italiană.

Vei începe să comunici chiar de la primele ore cu ajutorul profesorilor calificați și apoi vom continua până când vei stăpâni vorbirea fluentă, citirea și scrierea cursivă.

De ce ASEM? – Deoarece este Instituția care analizează și investește în procesul educațional, iar Compania Cedacri International are în mare parte angajați bine pregătiți care și-au făcut studiile anume la această instituție.

Înscrierea participanților: Bloc B, et. 7, of. 706, Biroul Relații Internaționale.

Cedacri International  face parte din Grupul Cedacri Italia, deja 11 ani activează la Chișinău și oferă servicii de Business Process Outsourcing bancar. Angajații noștri sunt în mare parte tineri absolvenți ai facultăților de economie, matematică și informatică. Chiar de la începutul activității noastre în Republica Moldova am realizat parteneriate durabile cu majoritatea Instituțiilor de Învățământ în vederea creșterii gradului de angajare a absolvenților, dar și pentru crearea unor colaborări în activități și proiecte comune de studiu aplicativ.

Fiind o companie italiană suntem adevărați promotori ai acestei limbi. Angajații noștri beneficiază de ore de limbă italiană gratuite chiar din prima zi de angajare.

Nivelul de cunoaștere a limbii este de la începător până la avansat, conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi.
La fel mai oferim angajaților posibilitatea de ași certifica cunoștințele de italiană obținând certificatul CELI, care este recunoscut internațional.
Primul Certificat Celi în Republica Moldova a fost obținut de către un angajat Cedacri International, iar la moment circa o jumătate dintre angajații Companiei dețin un certificat CELI, începând cu nivelul B1, B2, C1, C2, ceia ce le permite să comunice direct cu clienții sau să meargă în deplasări de serviciu la Compania mamă.