Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” în parteneriat cu Academia de Studii Economice a Moldovei invită tinerii cu vârsta de până la 25 de ani să participe la primul experiment economic din țară. Acesta se va desfășura în trei sesiuni în perioada 5 - 6 iunie la Academia de Studii Economice a Moldovei.

Experimentul presupune luarea de decizii în cadrul unui joc economic pe calculator cu posibilitatea de a câștiga în medie 100 de lei în funcție de rezultatele individuale în cadrul experimentului. Banii câștigați vor fi rambursați cash, imediat după finalizarea sesiunii.

Doritorii interesați să participe sunt invitați să se înregistreze pe platforma disponibilă la adresa https://bit.ly/2Hqq848. Termenul limită pentru înregistrare este 2 iunie 2019.

După expirarea termenului limită participanții vor contactați pentru a fi invitați să participe la una din cele 3 sesiuni ale experimentului. Fiecare sesiune va dura o oră și jumătate, data și ora exactă a fiecărei sesiuni vor fi comunicate ulterior.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 022 929 994 și adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoană de contact Natalia Chitii.

*Participarea în cadrul experimentului nu necesită competențe speciale.