Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Dragi studenți,

De Ziua Academiei de Studii Economice din Moldova, Vă invităm la un eveniment dedicat, în exclusivitate, studenților: ”Vocea ta Contează! Microfonul Liber pentru studenți”.

Dacă ești student #ASEM, anul I, II, III sau îți faci studiile la masterat și vrei să ne comunici off-ul sau din contra, să-ți expui admirația, orice ai vrea tu, te așteptăm pe data de 25 septembrie, de la ora 11:00, în scuarul sculpturii ”Per Aspera, ad Astra” (vis-a-vis de Incubatorul de Afaceri al ASEM).

Mica scenă Vă aparține. Sperăm să fiți liberi în exprimare și să avem cât mai mulți curajoși de la tribună…) Orientativ, în discursul tău te poți axa pe situația socio-economică din țară, studiile acasă versus studiile peste hotare, migrația tinerilor, relația profesor-student, angajarea în câmpul muncii: experiența proprie, obstacole…viața studențească la ASEM  - sugestii, păreri și alte teme, la alegere….despre orice Vă …doare!)

Evenimentul va fi deschis oficial de către rectorul ASEM, Grigore Belostecinic și moderat de doi studenți bravi, Ioan Negoița, președintele Sindicatului Studențesc și Valeria Mirca - Senatul Studențesc.

Pe toată lumea îi așteaptă o mică surpriză din partea ASEM. Vă așteptăm într-o atmosferă relaxată,  la iarbă verde și cu un stand unde fiecare doritor va putea să felicite Academia.

Te așteptăm cu drag! Fii curajos! Fă-te auzit! Spune ce gândești!

#EuSuntASEM  #VoceaTaConteaza

https://www.facebook.com/events/2437607679846955/