Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Tipărire

Probleme ale Științei Deschise în Republica Moldova

Eveniment

Titlu:
Probleme ale Științei Deschise în Republica Moldova
Când:
Joi, 12. Decembrie 2019, 08:30 h
Categorie:
Mese rotunde

Descrierea

Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale în parteneriat cu Academia de Studii Economice a MoldoveiRENAM și Consorțiul REM organizează masa rotundă „Probleme ale Științei Deschise în Republica Moldova”. Evenimentul se desfășoară în contextul necesității promovării și implementării politicilor privind Știința Deschisă, promovarea experiențelor în domeniul politicilor și strategiilor privind transferul de cunoștințe în contextul unei științe deschise, precum și colaborarea pe segmentul implementării obiectivelor Științei Deschise în Republica Moldova.

Masa rotundă reprezintă un forum comun pentru cercetători, factori de decizie, practicieni, furnizori de infrastructură pentru activitățile de cercetare-dezvoltare, bibliotecari și alte părți interesate importante pentru a discuta evoluțiile și perspectivele în domeniul Științei Deschise în Republica Moldova.

Vă invităm să participați la acest eveniment, care va avea loc joi, 12 decembrie 2019, începând cu ora 9:00, la Academia de Studii Economice a Moldovei, str. Bănulescu Bodoni 59, Corp F, et. 2, aula 203. Înregistrarea participanților începe la ora 8.30.

Scrisoarea informativă poate fi accesată AICI
Formularul de înregistrare poate fi accesat AICI