Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

În perioada 26-27 aprilie, în cadrul Academiei de Studii Economice a Moldovei  a fost organizat Forumul Internațional "Triunghiul Cunoașterii - Triangle 2018, cu genericul "Promovarea triunghiului cunoașterii în Moldova".  Forumul Internațional TRIANGLE 2018 este la cea de-a 4-a ediție și este organizat grație proiectului European Jean Monnet Centre of Excellence in European Integration Studies/ INTEGRA, coordonator  Olesea SÎRBU, prorector pentru  Relații Internaționale și Proiecte Europene ASEM.

La ediția din anul curent TRIANGLE a reușit să atragă cca 300 de participanți. Mesaje de salut participanților, la deschidere, au adresat:  rectorul ASEM – Grigore Belostecinic, reprezentanta Ministerului Educației al RM,  secretar de stat,  Elena Belei, reprezentantul Delegatiei UE în Moldova Fabien Schaffer și președintele AȘM, Gheorghe Duca, directorul ANACEC, Andrei Chiciuc ș.a.

Printre participanții care au dat curs invitației de a comunica prin intermediul Triangle 2018, în anul acesta se numără rectori și prorectori ai universităților din Republica Moldova, dar și de peste hotarele țării, oameni de știință, cercetători și experți din SUA, Slovenia, Marea Britanie, Olanda, Lituania, România, Ucraina, Moldova etc., studenți și reprezentanți ai societății civile în domenii de interese economico-științifice.

Toate articolele prezentate și discutate în cadrul sesiunilor forumului vor fi  publicate în Culegerea de Articole Științifice Triangle 2018.