Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Tradițional, ASEM și-a desemnat cei 10, cei mai buni absolvenți, care au înregistrat performanțe atât la studii, cât și în activitățile extracurriculare. Numele lor vor fi înscrise în Cartea de Aur a absolvenților. Anul acesta, Ciclul I, Licență, au absolvit 1706 de tineri.

Absolvenții de Onoare, promoția 2019 sunt: Tatiana Costin, Nadejda Vieru de la Facultatea Business și Administrarea Afacerilor; Ecaterina Popșoi, Mihaela Bugoi de la Facultatea Economie Generală și Drept; Paula Burlacu, Daniela Muntean de la Facultatea Finanțe; Dumitrița Șuletea, Radu Verstiuc de la Facultatea  Contabilitate; Meri Cazacu de la Facultatea Relații Economice Internaționale; Andrei Secu de la Tehnologii Informaționale și Statistică Economică.

”Afirm că ASEM a reușit să trezească în sufletul meu pasiunea pentru știință și m-a ajutat la formarea, îmbogățirea și înnobilarea mea ca personalitate și specialist în economie! ASEM este instituția care vă poate emite ”pașaportul” pentru un viitor prosper și sigur! Știu din propria experiență că la etapa actuală vă sunt deschise toate ușile spre universități cu renume din afara țării, dar vă îndemn și vă asigur că studiile dobândite aici, acasă, la ASEM, vă vor oferi mult mai multe. ASEM este mult mai mult decât o instituție de învățământ! Nu sunt necesare vorbe multe, veniți, vedeți, și convingeți-vă”, a mărturisit unul din cei 10 absolvenți de Onoare, Radu Verstiuc, absolvent al facultății de Contabilitate.

”Această universitate m-a ajutat să descopăr lucruri pe care nu le cunoșteam, atât despre lumea înconjurătoare, cât și despre mine. Absolvenților de liceu aș dori să le spun că economia este un domeniu extrem de interesant care nu ține doar de cifre și bani, în pofida stereotipurilor existente, aceasta este o știință multidimensională și cunoscând-o înțelegi cum funcționează lumea de astăzi. Științele economice sunt prezente în orice activitate, vă îndemn să veniți la ASEM și să vă convingeți singuri de acest lucru”, a spus Meri Cazacu, absolventa de Onoare, REI.

Aceștia vor avea dreptul să se înscrie în afara concursului la unul din programele de masterat oferite de Școala Masterale de Excelență în Economie și Business a ASEM.

La eveniment au fost prezenți mai mulți agenți economici. Aceștia au venit cu daruri pentru absolvenții ASEM. De asemenea, i-au îndrumat pe tineri să rămână și să se angajeze la muncă în țară.