Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Campionul european la lupte greco-romane, studentul nostrum, Victor Ciobanu, a fost felicitat de către rectorul ASEM, Grigore Belostecinic, pentru performanța obținută la Campionatul European de lupte greco-romane și nu numai.

În cadrul întrevederii,  pe 22 aprilie, sportivul a primit o diplomă de gratitudine, din partea ASEM , pentru succesele obținute în domeniul sportului și în promovarea imaginii Republicii Moldova și Academie de Studii Economice din Moldova în lume.

Totodată, rectorul l-a felicitat şi pe antrenorul principal al selecționatei naționale de lupte greco-romane, Mihai Cucu, dar şi pe ceilalţi sportivi de la ASEM,  care au avut rezultate frumoase la competiţia de la Bucureşti, dar și la alte campionate, urându-le succese spre noi performanțe.

În semn de recunoștință, pentru contribuția deosebită în promovarea  valorilor sporturilor de lupte, în rândul studenților de la instituția noastră, rectorul a primit o  Scrisoare de recunoștință, din partea Federației Naționale de Lupte.