Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Ceremonia a avut loc pe 14 mai, în incinta Centrului Național de Inovații Digitale în Educație ,,Clasa Viitorului”. Studenții premianți de la ASEM sunt: Dumitru Baba,  Ecaterina Brad, Ana-Maria Cabari, Virginia Gobjilă, Andrei Secu,  Irina Șpac,  Anastasia Tataru,  Eugenia Țurcanu, Radu Verstiuc și Olga Spînu (Masterat).

La eveniment au participat secretarul de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Elena Belei; preşedintele Comitetului de Conducere al Băncii Comerciale ,,Moldova Agroindbank”, Serghei Cebotari; directorul general al Companiei ,,Orange Moldova”, Julien Ducarroz; rectori ai universităților; cadre didactice și studenți.

În cadrul ediției a XXIII-a a concursului ,,Burse de Merit” au participat 221 de studenţi de la 18 instituţii universitare. Programul oferă, în bază de concurs, 50 de burse unice a câte 12000 de lei. Programul ,,Burse de Merit” are drept obiective susţinerea celor mai buni studenţi din Republica Moldova și promovarea interesului acestora față de studii, cercetare şi activităţi extracurriculare.
Felicitări!