Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Astăzi, 26 septembrie, la inițiativa facultății de Relații Economice Internaționale, la ASEM, s-a deschis un Centru American, cu suportul Ambasadei SUA în Moldova.

Centrul este destinat studenților. Pe parcursul anului se vor organiza training-uri, seminare, concursuri, dezbateri și activități culturale cu implicarea tinerilor și a staffu-lui facultății.

”Pentru noi e important ca studenții să aibă un loc prietenos și liber de desfășurare a activităților. Vrem să vedem cât mai multe inițiative din partea lor. Centrul este dotat cu calculatoare și mobilă modernă. Avem ca scop să stimulăm creativitatea studenților cât mai mult”, a declarat decanul facultății REI, Rodica Crudu.

La ceremonia de deschidere au fost prezenți reprezentanți ai ambasadei, Joseph Geraghty, Deputy Public Affairs Officer, reprezentanți ai conducerii ASEM, Olesea Sîrbu, prorector pentru relații internaționale și proiecte europene.

De asemenea, a fost invitat și PhD. Peter Frank ,decan, profesor de Economie, Porter B. Byrum School of Business, Universitatea Wingate din North Carolina, care a ținut un workshop, după deschiderea oficială, cu tematica: ”The Role of US in Global Governance and US Values".