Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Un nou IT Lab Endava a fost inaugurat pe 13 noiembrie, la ASEM. Deschiderea laboratorului IT  are loc în urma cooperării între ASEM și compania Endava, cu scopul de a investi în dezvoltarea profesională a studenților de la facultatea Tehnologii Informaționale și Securitate Economică (TISE) și de a facilita intercțiunea între universiatte și piața de servicii IT.

Laboratorul este dotat cu laptopuri și tablă interactivă și are misiunea de a transmite studenților abilități și cunoștințe practice din domeniul IT prin intermediul cursurilor gratuite livrate de către mentorii Endava.

În cadrul acestor cursuri, studenții  vor afla din prima sursă despre tehnologiile care se folosesc în proiectele comerciale și care sunt tendințele în domeniu. Aceste cunoștințe le va servi o bază solidă pentru un început de carieră, iar ulterior ca și angajați, inclusiv în cadrul companiei.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai companiei Endava; rectorul ASEM, Grigore Belostecinic; cadre didactice și studenți din cadrul Facultății TISE.

Laboratorul IT este amplasat în incinta blocului B, biroul 404.