Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

La ASEM, în cadrul ședinței festive a cercului studențesc - Tinerii Monetariști, studenții care au obținut rezultate notabile în domeniul monedei și creditului, li-au fost înmânate premii, monede comemorative și diplome de excelență în cercetarea științifică a pentru anul 2019.

Premiile au fost acordate de către Vladimir Munteanu, Prim-viceguvernator al BNM/absolvent ASEM (promoția 1992) și rectorul ASEM, Grigore Belostecinic.

Premii pentru participarea activă și rezultatele obținute în procesul studierii domeniului monedei și creditului au primit Anastasia Popova, Ion Varzari și Marcela Lupașcu.

De asemenea, 10 studenți au primit diplome de excelență pentru cercetarea științifică în domeniul monedei și creditului: Daniela Streșnă, Vlada Șargarovschi, Cătălina Bivol, Ecaterina Costandoglo, Ludmila Munteanu, Cristina Buzu, Adriana Cibric, Nicolai Bahcivanji, Alexandru Murzac, Nicolae Tataroi.

Evenimentul a fost organizat de ASEM, la inițiativa departamentului ”Investiții și activitate bancară”, în colaborare cu Banca Națională a Moldovei, cu prilejul Zilei introducerii monedei naționale, Leul moldovenesc - 29 noiembrie 1993.

Totodată, în cadrul evenimentului a avut loc expoziția: ”Itinerarul leului moldovenesc”.