Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

Elevi din 17 raioane ale republicii au participat, în perioada 14- 15 februarie, la cea de-a 22-a ediție a Olimpiadei la Economie, etapa zonală, care s-a desfășurat la ASEM. La această etapă au participat 180 de elevi care studiază disciplina opțională ”Economia Aplicată.

Olimpiada este organizată de către Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare (Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova), în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Moldova, A.O. Junior Achievement Moldova și mediul de afaceri: Moldova Agroinbank, Metro Cash & Carry Moldova și Coca-Cola Hellenic Moldova.

Totodată, în cadrul evenimentului au avut loc discuții pe marginea noilor criterii de organizare și desfășurare a Târgului Companiilor Școlare, ediția 2020, care se desfășoară în cadrul Programului ”Susținerea educației antreprenoriale în Europa și Eurasia” finanțat de către USAID Moldova și implementat în Republica Moldova de către Junior Achievement Moldova în parteneriat cu ASEM.

Etapa finală a Olimpiadei la Economie va avea loc în perioada 15-17 mai 2020.