Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

”Educația este primul pilon al unei națiuni, iar al doilea pilon este economia. Mi-aș dori ca voi, viitorii economiști să posedați foarte bine limbajul de specialitate. Când mi-am luat doctoratul la Sorbona, am stat 6 ore în fața unei comisii de profesori, să răspund întrebărilor fără să consult teza. Șapte ani mi-a luat să lucrez la ea, mult efort și nopți nedormite. De aceea, astăzi, am venit în fața Dvs. fără prezentare power-point, n-am să citesc de pe foaie, am să vorbesc. Pentru voi. Trebuie să fiți pregătiți să munciți și să dați dovadă că sunteți demni că ați absolvit ASEM”, a declarta în cadrul workshopului, Dr. Corina Cojocaru.

Eveniment organizat de facultatea de Relații Economice internaționale. Workshop-ul a avut menirea de a impulsiona și inspira tinerii spre a avansa în domeniul lor de specialitate. Studenții au avut parte de o introducere amplă în Diplomația Economică – succesul sec. XXI și de o discuție bine argumentată și plină de lecții cu Dr. Corina Cojocaru. A fost abordată în detalii tematica Economiei și Comerțului raportate la reglementările internaționale.

Corina Cojocaru – Doctor în drept al Universității Sorbona-1 Paris, conferențiar universitar, expert în relații economice internaționale, Delegat al RM pe lângă Organizația Mondială a Comerțului cu sediul la Geneva (2015-2019), autoarea mai multor publicații, cărți, monografii în drept parlamentar constituțional, gestiune economică, relații economice internaționale și drept comunitar.