Academia de Studii Economice a Moldovei
Facultatea Business și Administrarea Afacerilor

STRATEGII ŞI POLITICI DE MANAGEMENT ÎN ECONOMIA CONTEMPORANĂ
Conferinţa naţională cu participare internaţională (ediţia a IV-a)

Comitetul de organizare are onoarea să Vă invite să participaţi la Conferinţa naţională cu participare internaţională STRATEGII SI POLITICI DE MANAGEMENT IN ECONOMIA CONTEMPORANA (ediţia a IV-a) organizată de Catedra de Management, Facultatea de Business şi Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova în perioada 27 - 28 martie 2015.

Conferinţa își propune să asigure un larg schimb de experienţă între specialişti din diferite domenii privind elaborarea şi dezvoltarea unor strategii şi politici de management pentru organizaţiilor din Republica Moldova în contextul integrării ţării noastre în Uniunea Europeană. Limbi de comunicare: româna, rusă, engleză.

Secţii propuse:
  • Strategii manageriale în economia concurenţială
  • Dezvoltarea spiritului antreprenorial
Date importante:
  • Perioada de înscriere (formularul de înregistrare): decembrie 2013 - 31 ianuarie 2015.
  • Transmiterea lucrării integral (cerinţe de redactare): până pe 31 ianuarie 2015.
  • Perioada de recenzare a lucrărilor: 3 – 24 februarie 2015.
  • Termenul pentru notificarea autorilor cu privire la acceptarea lucrării: 27 februarie 2015.

Lucrările acceptate vor fi publicate in Materialele conferinţei STRATEGII SI POLITICI DE MANAGEMENT IN ECONOMIA CONTEMPORANA in format electronic pe CD-ROM, cu ISSN.

Participarea este gratuită.

Pentru informaţii: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. (+373) 22 402 736
sau dr., conf. univ. Ţurcanu Gheorghe, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
dr., conf. univ. Negru Ion, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.