Academia de Studii Economice a Moldovei
Facultatea Business și Administrarea Afacerilor

simpozion2015

Catedrele Management și Merceologie, comerţ și alimentație publică din cadrul Facultăţii Business şi Administrarea Afacerilor a Academiei de studii Economice Vă invită la Simpozionul ştiinţific „Quality – Emotion – Inspiration” dedicat ZILEI MONDIALE A CALITĂŢII (ed. a 3-a) care se va desfăşura joi, 12 noiembrie 2015.

Organizaţia Naţiunilor Unite în 1989, a introdus Ziua Mondiala a Calităţii, astfel, în fiecare an, în a doua zi de joi a lunii noiembrie, se celebrează ”Ziua Mondiala a Calităţii”.  Organizaţia Europeana pentru Calitate (EOQ) a declarat ”Săptămâna Europeana a Calităţii”, în luna noiembrie, în cursul săptămânii care include a doua zi de joi (Ziua Mondiala a Calităţii). În 2015, genericul acestei săptămâni este Quality – Emotion – Inspiration // Calitate – Emoție - Inspirație.

Simpozionul își propune să asigure un larg schimb de experiență între specialiști din domeniul managementului calități și standardizării, în scopul creșterii gradului de conştientizare a contribuţiei importante pe care o are Calitatea în dezvoltarea durabilă a unei organizaţii și a societății în ansamblu.

Participanţii vor primi Certificate de participare la Simpozion.

Simpozionul se va desfăşura:
Joi, 12 noiembrie 2015, între orele 10.00 – 12.30,
Sala Senatului ASEM, bl. A, et. 3, str. Bănulescu Bodoni 61.

Pentru informaţii:
Ţurcanu Gheorghe, dr., conf. univ., șef catedră „Management”; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau 22 402 723
Cernavca Mihai, dr. conf. univ.,șef catedră Merceologie, comerţ și alimentaţie  publică.; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau 22 402 915