Dacă studii economice - atunci la ASEM
VINO la ASEM, FII STUDENTUL NOSTRU!

bibl1

Senatul Elevilor este o structură organizatorică din cadrul Colegiului Național de Comerț al ASEM, care are ca scop crearea posibilităților de dezvoltare a tinerilor studenți.

Totodată, pentru a-și promova misiunea, Senatul Elevilor își propune realizarea următoarelor obiective:

  • promovarea dialogului între elevi;
  • identificarea problemelor specifice studenților din Colegiu și tentativa de a oferi suport pentru soluționarea lor;
  • stabilirea de relații cu organizații din țară sau din străinătate care are scopuri similare cu cele ale Senatului.

Structura organizatorică este reprezentată de președinte: Platon Cătălina, și cei 2 Vicepreședinți: Poiata Natalia și Țîbîrnă Livia, iar munca de secretariat, fiind executată de Grăjdian Larisa. Senatul elevilor este structurat în 4 departamente: departamentul resurse umane, departamentul  de presă și branding, departamentul de logistică și organizare și departamentul de elaborare a proiectelor, în care activează cei mai inteligenți și perspicace elevi ai colegiului, printre care: Donos Olga, Busuioc Maria, Belîi Nicoleta, Grajdean Adrian, Luchin Victoria, Melinte Ana, Profir Daniela și Ursu Ana.

senat

Ședințele Senatului se desfășoară în fiecare miercuri, la 12:30 în cabinetul 417, blocul C. De asemenea, în fiecare marți și joi, la aceeași oră, în același loc, elevii din Colegiu sunt așteptați de membrii Senatului, în cadrul unei ore de serviciu, pentru a-și expune problemele, dorințele sau ideile.

În activitatea sa, Senatul Elevilor este sprijinit de dna Lidia Pleșca și de dna Svetlana Manuil.