Academia de Studii Economice a Moldovei
Facultatea Tehnologii Informaționale și Statistică Economică

Tehnologii Informaționale și Statistică Economică

Date de contact

 

or.Chişinău, MD-2005,
str. Bănulescu-Bodoni, 59,
Blocul "B"; etajul 4; biroul 401

 

(022) 222-765, (022) 402-716 (decan)

(022) 402-975 ( prodecan)

(022) 402-972 (secretariat)

 

decanat.tise@ase.md

https://www.facebook.com/TISE.ASEM/

În cadrul Facultății Tehnologii Informaționale și Statistică Economică continuă cursurile gratuite de Software Testing, la care participă mai mulți studenți de la facultatea noastră.

Aceste cursuri, care au o durată de 3 luni, conţin 3 module: Software Testing in a Nutshell, Performance Testing şi Automation Testing.

Cursurile sunt dezvoltate şi predate de un grup de ingineri de la Endava – compania IT care prestează servicii de dezvoltare software pentru finanțe, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie și retail și care acoperă întregul ciclu de viață al software-ului, de la ideație la producție.

Mai menționăm că cursurile de Software Testing se conțin și în programele de studii de la facultatea TISE a ASEM. Acest curs se bucură de o mare popularitate în rândul studenților noștri, iar pentru a fi la curent cu tendințele tehnologice moderne, la acest curs participă și profesorii facultății TISE.

Mult succes studenților și profesorilor participanți la acest curs, iar companiei Endava îi mulțumim pentru implicare și pentru o bună colaborare cu Academia de Studii Economice a Moldovei.