Student ASEM pentru o zi

 Elevii ultimului an de liceu sau colegiu au savurat astăzi, 10 martie 2023 din gustul studenţiei la Academia de Studii Economice din Moldova.

Entuziasmaţi, cu ţeluri măreţe, dornici de a cunoaşte şi cu ochişorii sclipind de curiozitate, pretendenţii la studii au îmbrăţişat experienţa de a fi STUDENT ASEM PENTU O ZI.

În cadrul proiectului ”Fii student ASEM pentru o zi”, elevilor le-a fost prezentată oferta educaţională, au fost informați despre admitere și au aflat din prima sursă despre facilitățile de care se bucură studenții de la ASEM: infrastructură modernă, burse și locuri în cămine, mobilităţi în străinătate, programe de studii cu diplomă dublă, învăţământ dual ș.a.

De asemenea, tinerii au participat în cadrul unui dialog cu Dna Prim-Prorector cu activitate didactică, Angela CASIAN dr., conf. univ., şi Dna Elena VACULOVSCHI, dr., conf. univ., Şefa Secţiei Studii, Dezvoltare Curriculară şi Management al Calităţii.

Aşteptăm în continuare, viitorii candidaţi la studii, pentru a ne cunoaşte. Rugăm pentru VIZITE să ne contactați la cariera@ase.md sau la numărul de telefon 060 43 43 44.

Evenimentul este organizat de Serviciul Marketing, Parteneriate şi Carieră al ASEM.