Academia de Studii Economice din Moldova a fost declarată în anul 2019 unica și cea mai bună instituție cu profil economic din Republica Moldova în clasamentul internațional EDUNIVERSAL. Rezultatul publicat îl găsiți aici rezultatele oficiale a celor mai bune instituții cu profil economic din lume, versiunea 2019.

EDUNIVERSAL este un clasament de internațional, urmat de U-Multirank și Webometrics (https://en.wikipedia.org/wiki/College_and_university_rankings ).

Potrivit clasamentului EDUINVERSAL, Academia de Studii Economice din Moldova se clasează în top 1000 școli cu profil economic din lume din 154 de țări din 9 zone geografice. Fiind un lider pe piața educațională în domeniul economic în Republica Moldova, ASEM este unica instituție care deține ”1 PALME OF EXCELLENCE”, criteriu care semnifică faptul că Academia de Studii Economice din Moldova este o instituție de învățământ cu profil economic cu o influiență locală considerabilă.

Selecția oficială Eduniversal a celor mai bune 1.000 de școli de afaceri din întreaga lume a fost creată sub îndrumarea Comitetului științific internațional Eduniversal. Clasamentul celor mai bune 1.000 de școli de afaceri este revizuit în fiecare an, pentru a oferi o hartă actuală a celor mai bune instituții de învățământ superior din întreaga lume.

ASEM

Instituție cu profil economic