ASEM a semnat un nou Acord de Parteneriat

Academia de Studii Economice din Moldova, reprezentată de Rectorul Alexandru STRATAN, dr. hab., prof. univ., membru corespondent al AŞM şi Moore Stephens SRL, reprezentat de Elena PANAINTE, Partener, au semnat astăzi, 03.11.2022 un acord de colaborare, cu obiectivul stabilirii unui parteneriat reciproc avantajos.

Scopul acordului este ajustarea procesului de formare profesională a specialiştilor la necesităţile pieţei muncii, în contextul racordării activităţilor educaţionale la standardele europene.

Acordul prevede: 

  • organizarea cercetărilor ştiinţifice pe subiecte de interes comun
  • organizarea stagiilor de documentare pentru cadrele didactice şi doctoranzii ASEM
  • iniţierea programelor de instruire pentru studenţi, masteranzi, profesori ASEM în domeniile de competenţă ale Companiei
  • organizarea stagiilor de practică pentru studenţii ciclului I (licenţă) şi ciclului II (master)
  • organizarea întrunirilor studenţilor, masteranzilor şi cadrelor didactice din ASEM cu conducerea şi angajaţii Moore Stephens SRL ş.a.

Academia de Studii Economice din Moldova evoluează continuu, iar tendința de perfecționare şi abilitatea de adaptare la cerințele societății, au plasat ASEM-ul pe treapta celor mai atractive instituții de învățământ superior din Republica Moldova, cu recunoaștere internațională.