America House Chişinău organizează vizita de lucru a expertului american Mary Ann Panarelli

Prin prezenta, Vă aducem la cunostinţă că în perioada 18 – 22 aprilie 2023, America House Chişinău organizează vizita de lucru a expertului american Mary Ann Panarelli, consultant educațional şi ex-Directoare a Serviciului de Intervenție si Prevenire pentru Școlile Publice din Virginia din Fairfax County, SUA cu susținerea financiară a Ambasadei SUA în Moldova.

Domeniile de expertiză a Doamnei Panarelli includ:

  • prevenirea hărţuirii sexuale si celei bazate pe gen;
  • sinuciderea adolescenților;
  • justiția restaurativă în şcoli;
  • starea de bine a elevilor şi tinerilor şi promovarea toleranţei față de diversitate.

Persoanele interesate sunt invitate să aleagă una dintre temele generale propuse de expert sau o temă specifică pentru organizarea unor sesiuni: workshopuri, traininguri, mese rotunde, dezbateri, sesiuni de schimb de bune practici etc.

Grupurile țintă pot fi: angajați, parteneri, beneficiari ai programelor pe care le desfășurați, directori adjuncți pentru educație, asistenți sociali, asistenți parentali, funcționari publici, cadre didactice, bibliotecari, coordonatori de proiecte, specialiști, etc.

America House Chisinau va elabora un program detaliat cu toate evenimentele propuse, care va fi adus la cunoștința tuturor instituțiilor interesate, iar locul de organizare a evenimentului va fi stabilit în urma analizei propunerilor primite.

Va invitam sa ne expediați propunerile cu referire la temele solicitate la adresa electronică international@ase.md

Persoană de contact: GLOBENCO Ilona, laborant-metodist la Serviciul Relații Internaționale ASEM| globenco.ilona@ase.md|international@ase.md