PROFESORII ASEM ÎN MOBILITĂȚI DE PREDARE ERASMUS+ LA UNIVERSITĂȚILE DIN EUROPA

În perioada 8-12 mai 2023, de o frumoasă experiență într-o mobilitate de predare Erasmus+ a beneficiat cadrul didactic ASEM, Lica Erhan, dr., conf. univ., din cadrul Departamentului ,,Contabilitate, audit și analiză economică”. Mobilitatea de predare s-a desfășurat în cadrul Universității Catolice San Antonio din Murcia (UCAM), Spania.

În cadrul mobilității au fost petrecute ore cu studenții anului I și II din grupele cu predare în limba engleză din cadrul Facultății ,,Business și Administrarea Afacerii” la disciplinele: Financial Accounting și Corporate Accounting and Financial Statement Analysis. În decursul orelor studenții UCAM au fost familiarizați cu particularitățile sistemului contabil din Republica Moldova, într-o paralelă cu reglementările contabile din Spania, fiind de asemenea informați despre ofertele educaționale din cadrul ASEM.

Totalurile acestei experiențe unice au un caracter informativ foarte vast, care își va regăsi utilitatea în cadrul cursurilor predate la ASEM și incontestabil va contribui la sporirea calității cursurilor și alinierea în continuare a ASEM la cele mai bune practici Europene în domeniul educației.