Profesorii ASEM în cadrul programului de mobilitate ERASMUS +

În perioada 19 -23 iunie 2023, Alexandra TIGHINEANU, dr., conf. univ., Departamentul Drept, a participat în cadrul programului ERASMUS + pentru mobilitate de formare la Universitatea Politehnică din Timișoara.

Pe parcursul mobilității, Alexandra TIGHINEANU a participat la mai multe activități în cadrul instituției, care au favorizat schimbul de bune practici, sprijinirea dezvoltării profesionale, dezvoltarea de rețele profesionale, consolidarea relațiilor de colaborare dintre cadrele didactice din aceste instituții.

Printre activitățile realizate, pot fi menționare: asistarea la susținerea tezelor de disertație la specialitatea Managementul Organizațiilor Publice, întâlniri cu administrația Facultății de Management în Producție și Transporturi, discuții cu membrii Comisiei de Etică Universitară a UPT, vizită la Biblioteca UPT, vizitarea campusului universitar și a orășelului studențesc etc.

Participarea profesorilor de la ASEM în cadrul programului de mobilitate ERASMUS+ oferă posibilitatea de a crea legături puternice între comunitățile academice, de a consolida cooperarea prin dezvoltarea de programe, cursuri sau module de instruire comune.