ASEM a obținut acreditarea instituțională internațională!

În perioada 7-9 iunie 2023 în cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova și-a desfășurat activitatea Comisia de evaluare externă a Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) în vederea acreditării instituționale internaționale.

Comisia a evaluat instituția pe segmentul calității, managementului instituțional, condițiilor de desfășurare a procesului didactic, cât și de administrare. În cadrul evaluarii a fost verificat nivelul de realizare a standardelor și indicatorilor de performanță privind asigurarea calității procesului de studii în ASEM.

În cadrul ședinței Consiliului ARACIS din data de 13.07.2023 a fost luată decizia de ACREDITARE a Academiei de Studii Economice din Moldova: https://www.aracis.ro/wp-content/uploads/2023/07/13.07.2023Hotarari-ale-Consiliului-ARACIS.pdf

Acreditarea instituțională internațională a fost realizată în cadrul proiectului Erasmus+ “QFORTE – Enhancement of Quality Assurance in Higher Education System in Moldova” (număr de referință: 617490-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP), co-finanțat de către Uniunea Europeană.  

Adresăm sincere felicitări tuturor ASEM-iștilor cu ocazia obținerii acestei performanțe remarcabile!