Lansarea monografiei „Dezvoltarea politicilor pe piața muncii din Republica Moldova”

Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM), Departamentul Resurse Umane, Afaceri Publice și Comunicare, Vă invită cordial să participați la lansarea monografiei „Dezvoltarea politicilor pe piața muncii din Republica Moldova”, organizată în cadrul Proiectului de cercetare și inovare „Dezvoltarea politicilor pe piața muncii în vederea sporirii ocupării forței de muncă”, finanțat din bugetul de stat în conformitate cu Programul de Stat 2020-2023. Evenimentul va avea loc pe 21 septembrie 2023, începând cu ora 13.00, Chișinău, str. Bănulescu Bodoni, 59, ASEM, Bloc F, Sala 103.

Monografia „Dezvoltarea politicilor pe piața muncii din Republica Moldova” este o resursă semnificativă pentru înțelegerea și analiza pieței muncii din Republica Moldova. Această monografie este rezultatul unui efort exhaustiv de cercetare și analiză, oferind o privire profundă asupra aspectelor cheie care modelează piața muncii.

Detalii eveniment:

  • Data: 21 septembrie 2023
  • Ora: 14:00
  • Locație: Chișinău, str. Bănulescu Bodoni, 59 ASEM, Bloc F, Sala 103.

Pentru mai multe detalii și participare, Vă rugăm să contactați persoana responsabilă de eveniment – Alic Bîrcă, prof. univ., dr. hab.

Telefon de contact: +(373) (022) 402-733.