Workshop-ul online „10 Pași de urmat în scrierea corectă a articolului științific”

Miercuri, 08.11.2023 în cadrul Cercului Științific Studențesc „Contabilitate” s-a desfășurat Workshop-ul în format online cu tema „10 Pași de urmat în scrierea corectă a articolului științific”, organizat de către Svetlana MIHAILA, dr., conf. univ. și Stela CARAMAN, lect. univ.

Participanții evenimentului, printre care studenți, masteranzi, doctoranzi, dar și cadre didactice au fost salutați de către Liliana LAZARI, dr., conf. univ.,  șefa Departamentului „Contabilitate, Audit și Analiză Economică”, care a menționat despre necesitatea realizării scrierii corecte a articolelor științifice.

În cadrul evenimentului Svetlana MIHAILA, a explicat detaliat modul de redactare a fiecărui element component al articolului, oferind sfaturi pentru prezentarea tabelelor și figurilor în articol, recomandări utile de elaborare pentru compartimentul Concluzii,  Bibliografie,  explicații privind modul de calculare a numărului colilor de autor și multe alte informații de impact și a răspuns la întrebările participanților. La finele evenimentului, Eugenia FEURAȘ, dr. hab., prof. univ., Directoarea Școlii Doctorale a salutat entuziasmul organizării evenimentului, subliniind importanța respectării regulilor de scriere corectă a articolelor științifice, pentru ca cercetările să fie recunoscute și acceptate de comunitatea științifică.