Forumul privind ecologia și afacerile sustenabile  „EcoStart”  

Persoanele pasionate de ecologie și afaceri sustenabile sunt invitate să participe la Forumul „EcoStart”, care va avea loc la 7 decembrie 2023. La eveniment vor participa speakeri de marcă din domeniul ecologiei, reprezentanți ai organizațiilor EcoVisio și Ecolocal, care vor împărtăși secretele lor de succes prin prezentări captivante și workshop-uri interactive. 

Forumul va include un concurs de idei inovatoare, unde creativitatea va fi răsplătită cu premii ecologice, o tombolă cu surprize, ce sprijină sustenabilitatea și o expoziție interactivă, ce aduce în prim-plan proiecte revoluționare de la City FarmRecycline, Gugu Gaga etc. 

Organizatorii au pregătit un coffee break energizant, oferind cafea proaspătă și gustări sănătoase, urmat de un lunch eco-gourmet , potrivit pentru toate gusturile, creând un mediu propice pentru networking și schimb de idei între participanți. 

Participarea la EcoStart este gratuită, dar locurile sunt limitate. Formular de înregistrare: https://forms.gle/v5BiLPauanyNCGcA6.

Evenimentul este organizat de studenții grupei BA 225 eng., programul de studii „Business și Administrare”,  ghidați de profesoarele: Aurelia BRAGUȚĂ, dr., conf. univ., Natalia ȚIMBALIUC, dr., conf. univ. și Tatiana GAUGAȘ, lector universitar. 

Detalii eveniment: 

Data: 7 decembrie 2023,  ora 09:00-15:00.

Locație: Student Hub, ASEM (blocul B, etajul 1, str. Bănulescu Bodoni, nr. 61).

Agenda evenimentului: