Sesiunea de informare dedicată proiectelor Erasmus+ în domeniul tineretului

Noul apel pentru propuneri de proiecte Erasmus+ 2024 a fost lansat. Începând cu anul acesta, organizațiile active în sfera tineretului din Republica Moldova sunt eligibile pentru a participa la proiectele de Consolidare a Capacităților în domeniul Tineretului în calitate de aplicanți direcți sau parteneri.

În acest context, Oficiul Național Erasmus+ în Moldova vă invită la Sesiunea de informare dedicată proiectelor Erasmus+ în domeniul tineretului, parte a Campaniei anuale de informare, care se va desfășura în format online pe data de 16 februarie 2024, începând cu ora 15:00.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Agenției Executive Europene pentru Educație și Cultură, Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Agenției Naționale pentru Dezvoltarea Programelor și Activității de Tineret și a Info Centrului în Moldova pentru Erasmus+ Youth și Corpul European de Solidaritate.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate noutățile Apelului Erasmus+ 2024 și noile oportunități de colaborare internațională pentru organizațiile active în sfera tineretului din Republica Moldova. Detalii în agenda preliminară a evenimentului.

Pentru participare la eveniment vă rugăm să vă înregistrați, până pe 14 februarie 2024, urmând link-ul: https://forms.gle/bnAKFDWjaHc1yASt9.

Formatul evenimentului: online.

Limbile de lucru: engleză și română.

Persoanele înregistrate vor primi un mesaj de reamintire și link-ul de participare cu o zi înainte de eveniment.