Academia de Studii Economice din Moldova la Târgul locurilor de muncă

Pe 24 mai echipa ASEM a participat la „Târgul locurilor de muncă”, care a avut loc la Palatul Republicii și a fost organizat de Agenția Națională  pentru Ocuparea Forței de Muncă. Standul universității noastre a fost un punct de atracție pentru majoritatea participanților la eveniment, aceștia au aflat informații privind: oferta educațională, condițiile de admitere, cazare, ș.a.

Prezenţa Academiei de Studii Economice din Moldova la manifestaţie este indispensabilă, întrucât instituţia asigură formarea specialiștilor la 6 nivele educaționale: Colegiu, Licență, Masterat, Doctorat, Post-doctorat, Formare continuă, iar până în prezent a pregătit specialiști, care au devenit manageri de top în companii din țară și de peste hotare, au fondat afaceri și au dezvoltat branduri recunoscute la nivel național și internațional, gestionează ministere și organizații publice, reprezintă interesele țării în diverse organisme internaționale, dețin performanțe remarcabile în cercetare și educație economică.

Oferta educațională a fost prezentată de Serviciul Marketing, Parteneriate şi Carieră al ASEM și studenții voluntari din cadrul ASEM. În cadrul Târgului au fost prezente 25 instituții de învățământ, care au oferit informaţii privind serviciile de formare profesională, inclusiv meseriile/profesiile în instruirea adulților.