ASEM, o nouă victorie în campionatul Republicii Moldova de volei feminin

ASEM trage tare în lupta pentru primul loc în clasamentul campionatului Republicii Moldova la volei feminin.

Formația antrenată de Natalia Andrianova a învins echipa Universității Tehnice cu 3-1 la seturi. UTM a început bine partida și a câștigat primul set cu 25-17. ASEM și-a revenit, însă, și a jucat formidabil în continuare. Fetele de la Academia de Studii Economice au dat dovadă de un spirit de echipă extraordinar și s-au impus cu 25-15, 25-17, 25-20 în următoarele trei seturi.

“În primul set nu am fost pregătite moral, cred că. Ne-am relaxat, de asta și a ieșit așa. Apoi ne-am concentrat, fetele s-au încurajat reciproc și am câștigat” a spus după meci jucătoarea echipei ASEM, Inessa Staver.

“Trebuia să câștigam meciul în trei seturi și să nu cedăm un set. Dar așa UTM a avut o mică sărbătoare.” a declarat antrenoarea echipei ASEM, Natalia Andrianova.

Grație victoriei, ASEM s-a apropiat la trei puncte de liderul clasamentului, Dinamo-Gloria Tiraspol. În ediția actuală a ligii superioare a campionatului Republicii Moldova la volei feminin, participă 6 echipe, celelalte fiind Speranța Chișinău, UTM, USMF și echipa Școlii Sportive Numărul 2 din Bender.