Ziua Cunoştinţelor la ASEM

Bine ați venit în universul cunoștințelor la ASEM!
Astăzi, 1 septembrie, s-a dat start noului an de studii 2022-2023.
Tinerii frumoşi şi vădit emoţionaţi – noii studenți au fost întâmpinați în marea familie ASEM într-o manieră festivă, în cadrul căreia le-au fost adresate felicitări şi mesaje de bun venit din partea Rectorului, Alexandru STRATAN, dr. hab. prof. univ., membru corespondent al AŞM, dar şi din partea oaspeţilor de onoare:
  • Sergiu GAIBU, Ministrul Economiei Republicii Moldova, care a îndemnat studenții să continue mereu procesul de studiere a noutăților și inovațiilor apărute și să se implice cu dedicație în tot ce fac, oricare ar fi domeniul sau instituția în care vor alege să muncească.
  • Adriana CAZACU, Secretar de Stat, Ministerul Educației și Cercetării, s-a adresat cu un mesaj de felicitare către comunitatea ASEM.

Totodată, în numele tuturor studenților ASEM, Ioan NEGOIŢA, Președintele Consiliului Sindical al Studenților și Beatrice CAZACU, Președintele Senatului Studențesc al ASEM, au înmânat cheia cunoștințelor boboceilor anului I. Ioan și Beatrice au încurajat proaspeţii studenţi să dea dovadă de curiozitate și să îndrăznească să ceară sfaturi de la colegii mai mari ori de câte ori au nevoie.
În cadrul festivității, publicul a fost delectat de măiestria celor de la Moldovan National Youth Orchestra și de talentul fetelor din corul Cantabile al ASEM, condus de Elena Marian.
Dragi studenţi şi masteranzi, Vă urăm succese și fie ca anii ce urmează să fie cât mai productivi, sursă de amintiri frumoase legate de Alma Mater!