Academiei de Studii Economice din Moldova i-a fost acordată Diploma de Excelenţă în Educaţie

Astăzi, 9 septembrie 2022, în ASEM s-a desfăşurat prima şi unica Gală de Excelenţă în Educaţie din Republica Moldova – Pria Excellence in Education Awards Moldova – o adevărată gală a valorilor în educaţia Moldovei.

Pria Education Awards Moldova este un eveniment pentru a sărbători şi recompensa cei mai remarcabili contribuitori ai sectorului educaţional.

Astfel, Academiei de Studii Economice din Moldova i-a fost acordată Diploma de Excelenţă în Educaţie, fapt ce confirmă meritele unei educaţii de excelenţă şi o recunoaştere a valorii şi importanţei incontestabile a ASEM atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

Evenimentul a fost moderat de PRIAevents CEO – Raluca VOIVOZEANU şi a început cu mesajul Rectorului ASEM, Alexandru STRATAN, dr. hab., prof. univ., membru corespondent al AŞM.

Manifestaţia a continuat cu panelul de dezbateri despre educaţia economică şi financiară, unde în calitate de speakeri au fost prezenţi:

  • Victoria COCIUG, dr. conf. univ., Prerector pentru Cercetare şi Parteneriate, ASEM
  • Iulia MORARI, Şef Serviciul Promovarea Produselor Retail, FinComBank
  • Adrian LUPUŞOR, Director executiv, Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”
  • Iuri Cicibaba, Platforma FINedu
  • Veronica Sireţeanu, Deputy Director for Advocacy and Business Development, AmCham Moldova

În calitate de oaspete de onoare a fost prezent Primarul Municipiului Chişinău, Ion Ceban.

În continuare, au urmat dezbateri în panelurile despre educaţia IT şi digitalizare şi despre dezvoltarea sistemului de educaţie din Moldova.

Evenimentul a fost organizat de PRIAevents, sub egida ASEM, în parteneriat cu FinComBank, Tekwill în fiecare Şcoală şi Prodidactica.