Drag Student, „Vocea Ta Contează”!

Cu prilejul aniversării a 30 de ani de la fondarea Academiei de Studii Economice a Moldovei, Senatul Studențesc al ASEM în colaborare cu Comitetul Sindical al Studenților și Masteranzilor ASEM vă invită la evenimentul „Vocea Ta Contează”.

Dacă ești student ASEM, anul I-IV, sau îți faci studiile la masterat și vrei să te faci remarcat, să spui ce gândești, sau să-ți etalezi talentul în fața colegilor, te așteptăm pe data de 23 septembrie 2021, între orele 09:30 – 13:00, în scuarul sculpturii ”Per Aspera, ad Astra” (vis-a-vis de Incubatorul de Afaceri al ASEM).

Evenimentul va fi deschis oficial, de către rectorul ASEM, Grigore Belostecinic și moderat de: Ioan Negoița, președinte CSSM și Bîrsa Corina – președinte SSA.

Mica scenă vă aparține! Sperăm să fiți liberi în exprimare și să avem cât mai mulți curajoși de la tribună. Orientativ, în discursul tău te poți axa pe viața studențească la ASEM – sugestii și păreri, relația profesor-student, studiile acasă versus studiile peste hotare, migrația tinerilor, situația socio-economică din țară, angajarea în câmpul muncii – experiența proprie sau obstacole, etc.

Vă garantăm o atmosferă relaxantă, muzică bună și multă distracție!

Comunitatea ASEM a pregătit câte o mică surpriză pentru fiecare. Vă așteptăm cu drag!

Fii curajos! Fă-te auzit! Spune ce gândești