Echipa ASEM în vizita de monitorizare în Armenia, în cadrul proiectului MINERVA

În cadrul proiectului ERASMUS+, MINERVA – “Strengthening research management and open science capacities of HEIs in Moldova and Armenia” (Număr de referință: 597912-EPP-1-2018-1-MD-EPPKA2-CBHE –SP) au fost realizată vizita de monitorizare la universitățile partenere din Armenia, în perioada 14-18 iunie 2022.

Echipa de conducere a proiectului MINERVA, a realizat vizitele de monitorizare la Universitatea de Medicină de Stat din Erevan, numită după M. Heratsi, Universitatea de Stat din Erevan, Universitatea de Stat din Armenia și Universitatea de Stat Brusov.

În cadrul vizitelor, partenerii au discutat despre stadiul actual de implementare a activităților proiectului MINERVA. O deosebita atenție a fost acordată strategiilor și documentelor instituționale şi altor livrabile. Au fost organizate si sesiuni de management financiar. Totodată, partenerii au discutat despre organizarea Atelierului de Știință Deschisă pe țară, care va avea loc în octombrie 2022, la sediul Bibliotecii Naționale a Armeniei.